HINNASTO

I WANT IT all
Lapsi- & perhekuvaus/odotuskuvaus/boudoir-kuvaus/parikuvaus

Kuvausmaksu sisältää kuvausten suunnittelun, ohjeistuksen, kiireettömän kuvaushetken kotonanne tai miljöössä, sekä kaikki onnistuneet kuvat editoituina digitiedostoina.

Kuvausten jälkeen saatte salasanasuojatun kuvagallerian, josta pääsette lataamaan kaikki kauniit, viimeistellyt kuvanne (~200-250+kpl) digitaalisina itsellenne. 

Lisäksi saatte kaikista kuvatuotteista -15%

500€

Tiia Lehtinen 10.7.2022-011.jpg

BASIC
Lapsi- & perhekuvaus/odotuskuvaus/boudoir-kuvaus/Parikuvaus

 Kuvausmaksu sisältää kuvausten suunnittelun, ohjeistuksen sekä kiireettömän kuvaushetken kotonanne tai miljöössä.

Kuvausten jälkeen saatte salasanasuojatun esikatselugallerian, josta pääsette tilaamaan haluamanne kuvatuotteet tai digikuvat.

150€

 

odotus-mini.jpg
Jennan vauvakuvaus 20.4.2023-057.jpg

every  LITTLE DETAIL

Vastasyntyneen kuvaus

Kuvausmaksu sisältää kuvausten suunnittelun, ohjeistuksen, 2-3 tuntia kuvausaikaa kotonanne sekä kaikki onnistuneet kuvat editoituina digitiedostoina.

Kuvausten jälkeen saatte salasanasuojatun kuvagallerian, josta pääsette lataamaan kaikki kauniit, viimeistellyt kuvanne (~150-200+kpl) digitaalisina itsellenne.

Lisäksi saatte kaikista kuvatuotteista -15%

550€

BASIC

Vastasyntyneen kuvaus

 Kuvausmaksu sisältää kuvausten suunnittelun, ohjeistuksen sekä 2-3 tuntia kuvausaikaa kotonanne.

Kuvausten jälkeen saatte salasanasuojatun esikatselugallerian, josta pääsette tilaamaan haluamanne kuvatuotteet tai digikuvat.

200€

 

Jennan vauvakuvaus 20.4.2023-160.jpg

DIGITAALISET KUVATIEDOSTOT

3 kuvan paketti 80€

5 kuvan paketti 120€

10 kuvan paketti 200€

15 kuvan paketti 250€

Kaikki gallerian kuvat 350€

Kuvauspaketit sisältävät kuvausten suunnittelun sähköpostitse tai puhelimitse, ohjeistuksen valokuvaukseen, kuvauksen, rekvisiittojen ja lainavaatteiden käytön sekä kuvien viimeistelyn. I want it all sekä Every little detail sisältävät kaikki onnistuneet kuvat käsiteltyinä digitiedostoina. Basic-paketeissa kuvatuotteet sekä digitiedostot ostetaan erillisen hinnaston mukaisesti.

 

Rekvisiittojen kanssa olen minimalistinen, mutta odotuskuvauksiin minulta löytyy lainattavaksi 2 erilaista pitkää mekkoa ja vauvakuvauksiin minulla on kapaloita, muutama vaalea viltti ja kori. Rekvisiittojen lainaus sisältyy hintaan.

 

Salasanasuojattu kuvagalleria toimitetaan ~2:ssa viikossa.

Digikuvat toimitetaan korkearesoluutioisina jpg-tiedostoina nettigallerian kautta ja teillä on oikeus julkaista ja teettää kuvia toimitetuista tiedostoista rajattomasti.

Kauttani tilattavissa myös upeat Fine art-valokuvat, sekä puu- ja canvastaulut.

Peruuttamatta jätetyistä kuvauksista peritään 50% kuvauksen hinnasta. Mikäli aika ei sovikkaan teille, otattehan minuun yhteyttä viimeistään vuorokautta (24h) aiemmin kuvauksen siirtämisestä tai perumisesta.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLOIN KUVAUS KANNATTAA VARATA?

Odotuskuvaukselle paras ajankohta on raskausviikkojen 32 ja 36 välillä ja vauvakuvauskin kannattaa varata jo reilusti ennen laskettua aikaa. Vaikka olisit hieman myöhässä bookkauksen kanssa, älä hätäile, laita viestiä ja katsotaan mitä voin tehdä.

MITEN VASTASYNTYNEEN VALOKUVAUS VARATAAN, KUN VAUVA VOI SYNTYÄ KOSKA TAHANSA?

Vastasyntyneen valokuvaukselle paras ajankohta on kahden ensimmäisen viikon aikana. Vauvakuvaus buukataan alustavasti 10:n päivän päähän lasketusta ajasta ja aikaa siirretään tarvittaessa sitten, kun vauva on syntynyt. Vauvakuvaus kannattaa varata jo raskauden aikana, jotta ehdimme vaihtamaan ajatuksia vanhempien toiveista kuvausten suhteen. Vauvan syntyessä voitte sitten rauhassa keskittyä vain uuteen perheenjäseneen.

MITÄ JOS VAUVA EI NUKU KUVAUKSISSA?

Joskus vauvat nukkuvat kuvauksissa vain lyhyitä hetkiä, eikä se haittaa lainkaan! Kuvaan myös hereillä olevaa vauvaa, hänen eleitään ja hellyyttäviä katseita vanhempien kanssa. Vauvan nukkumattomuudesta tai syömisestä ei kannata stressata. Kuvausaikaa on reilusti, jotta kuvaus voidaan tehdä täysin vauvantahtisesti.

MITEN KUVAUS MAKSETAAN?

Kuvauksen voi maksaa etukäteen laskulla tai kuvauspäivänä käteisellä.

MILLOIN JA MITEN NÄEMME VALMIIT KUVAT?

Salasanasuojattu kuvagalleria toimitetaan ~2:ssa viikossa. Autan mielelläni myös kuvatuotteiden materiaalien ja kokojen valinnassa sekä esimerkiksi kollaasien suunnittelussa!