top of page
Valokuvaaja, Perhekuvaus, perhekuvaaja Kotka, Hamina, Kouvola, Pyhtää

Kuvausmaksu sisältää kaiken täydelliseen kuvauskokemukseen tarvittavan! Suunnittelemme kuvauksen yhdessä ja ennen kuvausta saatte kattavan ohjeistuksen. Kuvaushetki on kiireetön ja rento, oli se sitten kotonanne tai muussa sopivassa lokaatiossa. Kuvauksen jälkeen saatte runsaan gallerian (~150 valokuvaa), josta pääsette lataamaan kauniit kuvanne digitaalisina itsellenne.

400€

PERHEKUVAUS

Valokuvaaja, Boudoirkuvaus, boudoirkuvaaja Kotka, Hamina, Pyhtää, Kouvola

WOMANHOOD-KUVAUS

Kuvausmaksu sisältää kaiken suunnittelusta valmiisiin kuviin! Kuvauskokonaisuus suunnitellaan aina yhdessä toiveitasi kuunnellen ja saat kattavan ohjeistuksen ennen kuvausta. Kuvausaika on kiireetön ja mietimme yhdessä sopivimman lokaation kuvauksellesi. Kuvauksen jälkeen saat runsaan gallerian, josta pääset valitsemaan tai lataamaan upeat kuvasi digitaalisina itsellesi.

Pieni paketti - sisältää valintagallerian sekä 10 valokuvaa 250€

Koko galleria - ~100+ valokuvaa 400

 

Kuvauspaketit sisältävät kuvausten suunnittelun kanssanne, ohjeistuksen valokuvaukseen, kiireettömän valokuvauksen, kuvien viimeistelyn, sekä valitsemanne määrän upeita kuvianne digitiedostoina. 

Salasanasuojattu kuvagalleria toimitetaan teille ~2:ssa viikossa.

Digikuvat toimitetaan korkearesoluutioisina jpg-tiedostoina nettigallerian kautta ja teillä on oikeus julkaista ja teettää kuvia toimitetuista tiedostoista rajattomasti.

Kauttani tilattavissa myös upeat Fine art-valokuvat, sekä puu- ja canvastaulut.

Peruuttamatta jätetyistä kuvauksista peritään 50% kuvauksen hinnasta. Mikäli aika ei sovikkaan teille, otattehan minuun yhteyttä viimeistään vuorokautta (24h) aiemmin kuvauksen siirtämisestä tai perumisesta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN KUVAUS MAKSETAAN?

Kuvauksen voi maksaa etukäteen laskulla tai kuvauspäivänä käteisellä. 

MILLOIN JA MITEN NÄEMME VALMIIT KUVAT?

Salasanasuojattu kuvagalleria toimitetaan ~2-3:ssa viikossa. Autan mielelläni myös kuvatuotteiden materiaalien ja kokojen valinnassa sekä esimerkiksi kollaasien suunnittelussa!

bottom of page